En kväll med Lasse Stefanz i Eslövshallen!

Igår den 18/2 fanns Dansbandssidan.com på plats i Eslöv och Eslövshallen. Denna kväll var det inga mindre än Lasse Stefanz som skulle bjuda upp till dans och feststämning. Jag var redan på plats runt 17 tiden för att hälsa på grabbarna i bandet samt kolla in arenan inför kvällens bravader. Runt 18.00 var det så dax för alla matgäster att ta plats i lokalen för att avnjuta en god buffe, under tiden bjöds det på olika visor och underhållning. Stämningen var på topp från början till slut. Cirka 30 minuter innan grabbarna i Lasse Stefanz skulle gå upp på scen så passade jag på att träffa Olle och Christer för att dela ut lite presenter i och med att bandet firar 50 år i år! Bandet fick en flaska champagne samt lite olika sorters choklad och ett handskrivet gratulationskort. Alla grabbarna i Lasse Stefanz samt deras Crew är alltid så trevliga och tillmötesgående emot mig så fort jag kommer och ska göra reportage. När dansen väl drog igång 21.00 fanns det en bra bit över 500 personer på plats och allteftersom kom det fler och fler, en bit över 700 fanns denna kväll på plats för att lyssna och helt enkelt ta en dans till bandet. Lasse Stefanz levererar alltid grymt bra och alla i bandet är duktiga musiker rakt igenom, nedanför kan ni ta del av 2 filmer från kvällen för att ta del av den stämning som fanns under kvällen. Stort tack till Grabbarna i Lasse Stefanz samt ett stort tack till Eslövs AI Bordtennisklubb för ett utomordentligt fint arrangemang samt god mat. Ta del av 2 filmer nedanför från kvällens samt 2 bilder tagna från min mobil. / Christian  

 

Ta del av informationen nedanför (Ber så hemskt mycket om ursäkt för detta) 


(Hej alla, klockan är 03.30 söndag morgon och en tråkig sak har hänt :( Har aldrig varit med om detta tidigare och jag har på 5,5 år säkert gjort 400 reportage, men nu inatt när jag kom hem och skulle sätta minneskortet i datorn från min kamera så var kortet tomt :( Kan inte förstå att något sådant hänt och är helt enkelt i chock, Tagit så fina bilder från kvällen på Lasse Stefanz och sedan händer detta. Helt obegripligt. En ren katastrof för mig och ett tungt slag när man jobbar och kämpar för att allt ska bli så bra och för att leverera till alla följare. Som tur är har jag filmer från kvällen, men inga bilder förutom dom få jag tog med min mobil, detta känns inte rättvist och jag kan inte förstå vad som gått fel eller vad som hänt? När jag tar bilder här hemma på prov och sedan stoppar i kortet i datorn så är dessa bilder kvar ....(Helskumt) Jag får be så hemskt mycket om ursäkt och tekniken var tydligen inte på min sida denna kväll. /Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter