Programmet klart för Kulla Nöjesplats sommaren 2017!

Då kan Dansbandssidan.com presentera sommarens program för Kulla Nöjesplats med 4 danskvällar. Getingarna, Lasse Stefanz, Donnez och Perikles kommer gästa denna anrika nöjesplats. Nedanför kan ni ta del av lite historia och information om Kulla Nöjesplats. / Christian på Dansbandssidan.com 

Kulla nöjesplats, en utomhus dansbana i naturskön miljö på Österlen. Den har anor från mitten av 1800-talet. Kulla är även känd för filminspelningar som t.ex Edvard Perssons ”Allt ljus på mig” och Richard Hoberts film ”Glädjekällan”.

Lotta Engberg har sagt att detta är hennes favoritdansbana och flera andra välkända orkestrar som Sten & Stanley och Ingemar Nordströms har spelat här.

På Kulla samlas gamla och unga för att dansa och ha trevligt, barn under 15 år får gratis inträde i målsmans sällskap. Det finns även möjlighet att köpa kaffe och smörgåsar, läsk, samt varm korv och hamburgare.

Nöjesplatsen drivs av Rörums Sportklubb, vars medlemmar ställer upp ideellt för allas trevnad.

Ni hittar till Kulla om ni följer skyltarna från södra avtagsvägen mot Rörum.

Följ deras Facebooksida här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter