Senaste nytt från Fernandoz/Pressinfo!

Ni är väldigt många som undrat och frågat senaste tiden vad som hänt med Kevin?

Han har varit sjukskriven i 2,5 månad pga utbrändhet. Att kombinera hårt turnéliv med privatliv kan ibland vara komplicerat, och Kevin kände att han behövde en "Time-Out". Han känner sig i skrivande stund mycket bättre, men har ändå valt att för tillfället lägga dansbandslivet på hyllan.

Ny medlem i Fernandoz blir ingen mindre än Simon Åhs! I nuläget känd som trummis i Sandins. Simon är en go kille som vi känner sen många år, och han är en s.k. "multi-instrumentalist" som kan spela det mesta han får i händerna, han är även en mycket duktig sångare. Simon har verkligen musiken i blodet då hans pappa heter Peter Åhs och spelade i många år med Lotta&Anders Engberg. Första spelningen med Simon bakom keyboard/dragspelet blir i Bromölla den 4/3!

Tack för allt Kevin Björk Nordlund och hoppas vi får se dig på dansbanan igen :) Lycka till Simon i Fernandoz. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter