Succé när Skåningarna gästade Sundspärlan i Helsingborg!

Igår den 14/2 på Alla hjärtans dag var det så dax för mitt första riktiga reportage om dansbandet Skåningarna som denna kväll spelade på Sundspärlan i Helsingborg. Jag fanns på plats i väldigt god tid innan för att hjälpa grabbarna att packa in och delvis snacka med bandet som har närmare 100 spelningar under 2017. Denna kväll var inte vilken kväll som helst, det var en kväll med 461 personer på plats och ett dansband som levererade imponerande bra och helt fantastiskt. Det måste helt enkelt framföras hur bra bandet är när man spelar och levererar som dom gjorde igår, känsla, glädje, utstrålning och ljuvlig musik. Det går inte att begära mer av en danskväll än den som var igår. Bandet på 4 medlemmar har spelat ihop i cirka 12 månader och var så sent som för 15 månader sedan en Duo med Joel och Mats. Joel Andreasson frontfigur i Skåningarna gör det mycket bra och har en vacker och stämningsfull sångröst, Joel har tidigare spelat med Donnez - då på trummor och delvis sång. Detta är precis vad dansbandsbranschen behöver, ett hungrigt dansband med spelglädje och utstrålning. Många dansband har på senare tid lagt ner och slutat och då är det såklart väldigt skoj när nya band kommer i framkant och tar över. Har ni aldrig dansat till Skåningarna så säger jag som såhär, det är värt vartenda öre och lite till för en helkväll med bandet. Tusen tack till grabbarna för en underbar kväll igår. / Christian på Dansbandssidan.com 


Ta gärna del av bilder samt filmer längre ner på sidan.  

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter