En danskväll med Claes Lövgrens på Törringelund!

Igår söndagen den 12/2 hängde jag med grabbarna i Claes Lövgrens för ett reportage på Törringelund. Väl framme så var det dax att hjälpa grabbarna att packa in alla instrument och se till ljus och ljud fungerade innan det var dax för en gemensam middag. Törringelund söndags middag (Buffé) är fantastisk och måste upplevas helt enkelt. Har ni tid över en söndag så åk en sväng till Törringe för middag och därefter dans. En härlig miljö med god service och högsta kvalitet på fikat i pausen med ljuvliga mackor och gott kaffe, kan det bli bättre? Svar Nej. När klockan väl slog 17.00 så gick grabbarna upp på scen och levererade härlig musik kvällen rakt igenom fram tills klockan 21.00. Lite ny gamla låtar fick man ta del av under kvällen samt bandets egna klassiker till dansarnas förtjusning. Det blev helt enkelt en härlig danskväll och jag vill passa på att tacka grabbarna för en härlig kväll samt stort tack till Törringelund för god mat och fin service. / Christian på Dansbandssidan.com 

Ta del av bilder och filmer från kvällen nedanför!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter