Blender vann Manifestpriset 2017!

För en liten stund sedan avgjordes vilket dansband som skulle vinna Manifestpriset 2017 för årets album/skiva. Det blev Blender som vann med skivan "Ängel utan vingar". Dansbandssidan.com säger Grattis. / Christian 

Motiveringen blev fölande för Blender

Vinnaren har gjort en musikalisk produktion som visar stort mod genom att väldigt mycket lita på sina låtskrivare. Musikalisk och sångmässig perfektionism är signumet. Att så tätt som vinnaren gjort ge ut två album av yppersta dansbandsklass är en stor prestation.


Dessa dansband var nominerade i kategorin dansband

  • Sannex – Din sida sängen (Atenzia Records)
  • Casanovas – Kom och sjung halleluja (Atenzia Records)
  • Blender – Ängel utan vingar (Blender Records)
  • Highlights – Vackrare än någonsin (Neptun)


Manifestgalan är Sveriges enda oberoende musikgala där pris delas ut för verk skapade det senaste året. Manifestgalan arrangeras av Svenska Oberoende Musikproducenter tillsammans med samarbetspartners. Manifestgalan har arrangerats årligen sen 2003.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter