I april återuppstår Universum som danspalats för en kväll!

Dansbandssidan.com vill passa att tipsa om att Universum återuppstår för en kväll i April. Arvingarna, Fernandoz och Second Hand Band spelar "live" det blir dansgolv med dj och den som köper speciell middagsbiljett har även chans att se ett för kvällen återförenat Max Fenders. Universum ligger i Umeå, för biljetter se här! 


Äntligen – den 8 april 2017 dansar vi på Universum igen!
På årets retrofest återupplever vi glansdagarna från 80-talets Universum med party och tre dansgolv. Ta en svängom till några av Sveriges bästa dansband – Arvingarna och Fernandoz – eller dansa loss på disco-golvet. Vi skakar liv i menyer, drinkar i baren, stämningen – ja helt enkelt det som kännetecknade Universum när det var som bäst! Dansbiljett köps via Biljettcentrum. Vill man uppleva en riktig helkväll finns showpaket med middag och exklusiv show med Max Fenders som återuppstår kvällen till ära. God mat, glada minnen och skratt utlovas.


För mer information se bilden nedanför eller klicka in er på deras Facebooksida som ni hittar här! 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter