Donnez från Perstorp bjöd upp till dans på anrika Törringelund!

Donnez från Perstorp gästade igår anrika Törringelund utanför Malmö. Det var mitt första riktiga reportage sedan bandet fått 3 nya medlemmar, Johan Karlsson kom från Stensons och är ny i bandet på bas och sång, Martin Nilsson har varit med sedan tidig sommar som vikarie och blev sedan kvar i bandet på heltid som sångare och gitarrist samt att Jonathan Jayson Rasmusson Nöjd på trummor tillkommit. Bandet är komplett och levererar direkt från start, inte så konstigt med dessa skickliga musiker och med Donne Laitila i spetsen som ser till att Donnez är ett av Sveriges populäraste dansband. Donne fixar i studion och gör det inte bara för Donnez skuld utan hjälper även andra band, han jobbar stenhårt och brinner verkligen för musiken och sina arbetskamrater. Imponerande att jobba en hel helg med tunga lyft, sena nätter och spelningar för att sedan gå in i studion direkt klockan 10.00 på måndag förmiddag. Kvällen blev härlig och grabbarna bjuder alltid på sig själva och ser till att dansarna trivs. Martin Nilsson på sång gör det kanon bra och har god och bred erfarenhet vad det gäller musik och sång, sist men inte minst måste Mikael på gitarr nämnas, han gör det spelning på spelning och levererar 100% bra med stjärnglans. Innan paus överlämnade jag en ask Alladin till grabbarna som ett tack och som lite extra tilltugg inför nedpackningen efter spelningen. jag vill passa på att tacka grabbarna i Donnez för en trevlig eftermiddag/kväll samt ett stort tack till Törringelund för Skånes bästa söndagsbuffé med underbart god mat, lägg därtill deras fantastiska mackor som är fräscha och varierande och rikligt med fyllning av dess pålägg. / Christian på Dansbandssidan.com 


Ta del av bilder och filmer från kvällen nedanför! 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter