Stensons tog farväl som dansband med en sista dans på Sundspärlan!

Igår den 31/1 gjorde grabbarna i Stensons sin sista spelning som dansband på Sundspärlan i Helsingborg. Efter 21 år så tackar grabbarna för sig och bandet läggs ner. Sista kvällen igår på Sundspärlan blev något utöver det vanliga och även känslomässigt för min och andras del. När man jobbar och andas dansband 24/7 så är det aldrig skoj att göra ett sista reportage om ett dansband som jag har följt i över 5 år, men det tillhör mitt jobb och grabbarna levererade enormt bra denna sista kväll. Precis innan paus tackade jag av grabbarna med 30 rosor samt lite choklad innan vi begav oss till fikarummet där Sundspärlan bjöd på tårta samt goda mackor. Jag fick snacka med bandet under eftermiddagen/kvällen och för dom kändes det bra att gå vidare i deras karriärer. Gitarristen John Bohlin kommer nu att börja spela med Junix framöver. Jag vill passa på att säga tusen tack till Stensons för alla år samt tack att ni tagit emot mig med öppna armar för reportage under åren samt erat stöd till Dansbandssidan.com. Önskar er all lycka framöver så ses vi säkert någonstans igen. Nedanför kan ni ta del av bilder och filmer från kvällen. / Christian på Dansbandssidan.com  

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter