Skippers Kapell - så heter det nya dansbandet från Gävle!

Låt mig presentera det nya dansbandet Skippers Kapell - Ett dansband med mogen inriktning. Rutinerade musikanter med glimten i ögat. Väl anpassad repertoar med kända låtar. Deras första spelning blir i Huskvarna den 12/3. Mer information om kommande spelningar kommer framöver. / Christian på Dansbandssidan.com 


Tony Qwarnström Trummor och Sång Enda Dalmasen i Bandet med förutet i bland annat: Janne Önnerud & Co, Rospiggarna, Looking Back Band m. Röststark med försmak för Tom Jones.

Hans Lundström Klaviatur ovh Sång Rutinerad bandmedlem som tidigare spelat med i bland annat: Jan Öijlers, Schytts, Boogie, Ingmar Nordströms m. Honom kan vi se i den legendariska musikvideon, Dansa dansa (Gösta Gigolo)

Anders Agge Eriksson Trombone, Bas, Gitarr och Sång Rutinerad musikpedagog, med förutet i Looking Back Band , Svenska Trivsel och i olika storbands sammanhang Kan höras som blåsare på skiva bla. med Östen me´ Resten

Sölve Lidholm Bas och Sång Kallas då och då för Sölvis när han sjunger Elvis. Förutet i bland annat: Swintoz och Looking Back Band

Kenth Humle Holmgren Gitarr, Munspel och Sång Mest känd som Kryssningsvärd och entertainer hos Viking Line Har synats med artister som, Rena Rama Bandet, Janne Önnerud, The Boppers, Robert Wells, Bosse Larsson, Svenskatrivsel, m.

Lars Heaster Trumpet oh Sång Förutet i bla. Örjan Quist, Magdeburgarna, Boogie, Svenne & Lotta, Looking Back Band, m. Kan höras som blåsare på skiva bla. med Östen me´ Resten

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter