Stor succé för Terjes Dansegalla 2017 i Puerto Rico!

Igår den 25/1 var det dax för sista dagen av Dansegalla 2017 här i Puerto Rico på Gran Canaria. I måndags var det en helt ljuvlig Dansegalla och med gårdagens sista kväll så blev dessa 2 dagar tillsammans en stor succé. Väldigt mycket folk över 1000 personer kom till årets Dansegalla. Dansbanden och artisterna från Norge måste jag skriva något extra om, det är ren magi och ett fantastiskt drag framför scenen när Contrazt, Odd Arne, Anne Nørdsti samt samt Holmsve spelar och bjuder upp till dans. Folk är som galna och det går knappt att ta sig fram till scenen. Det är folk överallt och fullsatt hela tiden varje gång, helt imponerande dragkraft och duktiga musiker rakt igenom. Thorleif och Lasse Sigfridsson var grymt bra och det låter kanon bra när dom framför sina hits. Vädret har varit bra och stämningen under dessa 2 dagar på Dansegallan. En sådan här upplevelse är svår att beskriva i exakta ord utan måste upplevas på plats. Denna stämning och fullständigt makalös arrangemang är det inte ofta som man får uppleva i Sverige, artisterna ger så mycket glädje och kärlek till alla som är på plats så man blir varm i hela hjärtat helt enkelt. Jag är så enormt tacksam att jag fick chansen att göra reportage om Dansegallan för 2:a året i rad och detta kommer man leva väldigt länge på. Ta del av bilder nedanför samt se på avslutningsfilmen från igår på Dansbandssidan.com på Facebook. / Christian 


Tusen tack till er alla för en underbar vecka: Thorleif Torstensson, Anne Nørdsti, Contrazt, Holmsve, Lasse Sigfridsson, Odd Arne Sørensen, Terje Ingemar Larsson, Stein Ingebrigtsen, Dag Spantell, Rune Melby, Ottar "Big Hand" Johansen samt Lasse Johansen. Tack även till arrangör Terje Utaker, Erik Forfod, DJ Charlie samt ljudtekniker m.f.l

Klicka på bilderna för större format!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter