Fantastisk inledning på Terjes Dansegalla 2017 i Puerto Rico!

Igår den 23/1var det dax för Terjes Dansegalla att dra igång här i Puerto Rico i Spanien. Det är för 6:e året irad som denna Dansegalla går av stapeln. Dansegallan pågår i 2 dagar 23/1 samt den 25/1. En helt makalös inledning blev det igår med fantastiska artister som Thorleif Torstensson, Anne Nørdsti, Contrazt, Holmsve, Lasse Sigfridsson, Odd Arne Sørensen, Terje Ingemar Larsson, Stein Ingebrigtsen, Dag Spantell, Rune Melby, Ottar "Big Hand" Johansen samt Lasse Johansen var på plats. Utöver det fanns även DJ Charlie som spelade härlig pausmusik. Kvällen började 18.00 och höll på ända tills 00.00. Väldigt mycket  folk fanns på plats för att roa sig och njuta av sol, musik och feststämning. Sista numret för kvällen skedde precis innan midnatt då alla artisterna samlades på scenen för att sjunga tillsammans inför en jublande publik och detta är något utöver det vanliga och jag som fotograf fick nästan inte plats att vara i lokalen då trycket där inne var helt enormt och alla ville ha en liten del av dessa underbara artister.  Till alla er som aldrig varit på denna Dansegalla så vill jag varmt rekommendera detta. Grymma artister som bjuder på sig själv och utstrålar en sådan spelglädje och stämning. Detta är en kort sammanfattning från igår och på torsdag kommer det en stor sammanfattning samt en mängd fler bilder då Dansegallan fortsätter imorgon onsdag. Jag passar på att säga tusen tack till Terje (Arrangör) samt tack till alla artister för den bästa Dansegalla kvällen någonsin som jag besökt utomlands. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter