En kväll med Voize på Eoshallen i Lund!

Igår den 17/1 besökte jag Eoshallen i Lund där grabbarna i Voize bjöd upp till dans mellan 19.00-22.00. Lunds dansklubb Gåsasteget hade sin premiär för dans på tisdagar. Jag passade denna kväll på att lägga fokus på trevliga FULL HD filmer med både dans och härlig musik, dessa kan ni ta del av nedanför samt ett par bilder från kvällen. Väldigt trevligt att besöka Lunds dansklubb och alltid vänligt bemötande från dess medlemmar och styrelse. Denna kväll fanns det cirka 200 dansare på plats och grabbarna i Voize levererade kanon bra som alltid. Ny i bandet (Vikarie) för Magnus är Kevin Öjvindsson. Kevin gjorde det kanon bra och man märker att han trivs att spela tillsammans med grabbarna i Voize. Lunds dansförening Gåsasteget har cirka 650-700 medlemmar, kaffe och kaka bjöd det på i pausen som varade 20 minuter innan dansen fortsatte igen. Eftersom fokus låg på filmerna så blev det inte så många bilder denna kväll men några av dessa ser ni nedanför. Tack till Gåsasteget samt till Voize för en härlig kväll. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter