Dansbandssidan.com tipsar om Express dansband från Norge!

Dansbandssidan.com vill passa på att tipsa om dansbandet Express som startades upp på Kirkenær i Hedmark i 1989. Bandet var med på många stora dansegallaer runt om i Norge, deltog 2 år på rad i ”Frykdalsdansen” i Sunne i Sverige, som då räknades som Nordens största orkesterforum. Hösten 1996 samlade bandets grundare Tor Rønningen ihop nytt manskap som tidigare hade vart med i band som Delay, Picazzo, Lars Eriks og Jollies. Express spelade på flera stora utomhusarrangemang och dansgalor runt om i Norge och spelade även 2 år på rad i Malung i Sverige under ”dansbandsveckan". Under 2016 blev Christine Strid ny sångerska i bandet och Express ser nu framemot ett härligt 2017 med många spelningar. 

Vi som spelar i Express dansband! 

Christine Strid, Sång

Trond Vårli, keyboards, gitarr och sång

Tor Rønningen Sång och gitarr Här nedanför kan ni provlyssna på Express senaste cd skiva som släpptes i september med namnet "Think Me Think You". Skivan går att beställa genom express Facebooksida som ni hittar här!


För mer infromation om bandet klicka här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter