Dansbandet Stensons gör sin sista spelning 31/1 på Sundspärlan!

Jag fick just ta del av denna information och fick faktiskt en chock och är mycket förvånad och trodde inte ett sådant besked skulle komma. Stensons gör sin sista spelning som dansband den 31/1 2017 på Sundspärlan i Helsingborg. Jag vill passa på att säga tusen tack till grabbarna för allt ni gjort för Dansbandssidan.com samt önska er all lycka framöver. Ni kommer att vara saknade. / Christian på Dansbandssidan.com 


Pressinformation från Stensons! 

Allt har ju ett slut så även Stensons orkester. Efter mer än 21 år som band kommer vi att göra vår sista spelning den 31/1 på Sundspärlan i Helsingborg. 
Vi har hunnit med mycket kul under alla dessa år. Träffat underbara arrangörer och dansare runt vårt avlånga land även många goa spelkamrater. Men när man känner att orken inte finns där att kombinera sin civila karriär med att spela så är man tvungen att göra ett val 
Vill ni ändå ha chansen att ta en svängom till Stensons så har ni möjlighet den 28/1 på Ramshall och vår absolut sista spelning den 31/1 på Sundspärlan 
Tack alla härliga människor som vi mött ni kommer att bli saknade. Men vem vet... det blir kanske en comeback någon gång? Det är ju rätt populärt att göra det efter några år 
Mvh
Roger, Niclas, Dan, John 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter