Framtiden ser ljus ut för dansbandet Xplays!

Xplays är ett modernt dansband från Motala som fått ett riktigt uppsving under 2016. I somras släppte de sin EP "Steg för steg" som Henrik Sethsson (Casanovas) producerade och också var med som låtskrivare. Skivan togs emot på ett fantastiskt sätt och fler dansare har upptäck Xplays, säger bandet. Men i samma veva som kontakten med deras kommande bokare Susanne Zell togs upp, så valde Patrick Fagerlöf att hoppa av bandet. Ny medlem blev Kevin Lehnberg från grannkommunen Mjölby. Kevin hade tidigare varit med i både Idol och körslaget, och sjungit i allt från kyrkor till show. Men hans högsta dröm att få sjunga i ett dansband gick nu i uppfyllelse. Susanne Zell blev nu deras bokare och ska se till att också spelningarna blir fler i framtiden. För att presentera deras nya sångare behövde de släppa något nytt. Även den här gången har man tagit hjälp av Henrik Sethsson. Den fantastiskt fina balladen "Sanningen kommer fram" släpptes på Spotify i december och visar att Xplays är att räkna med i framtiden. En ny bugglåt kommer också släppas i början av 2017 avslöjar de och det kommer bli en riktig hit lovar bandet.

Lyssna på deras nya låt (Sanningen kommer fram) som släpptes i december. Du hör låten via Spotify genom att Klicka här!


Bandet: 

Kevin Lehnberg: Sång 

Esbjörn Samuelsson: Gitarr, sång

Thomas Schön: Trummor, sång

Kenth Tergeland: Bas, sång

Följ dom via Facebook! 

Eller deras hemsida här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter