Skivsläpp för Bob Stevens&Jontez i februari!

I februari månad är det skivsläpp för både Jontez och Bob Stevens. Nedanför kan ni läsa lite om banden samt lite om vad som komma skall vad det gäller deras nya skiva. Skivorna går givetvis att förhandsboka redan nu här på Dansbandssidan.com genom länken Skivnyheter här på sidan. / Christian 


Bob Stevens och deras kommande skiva!

Bob Stevens bildades redan 1958 och var ett av de band som influerade Lasse Stefanz att börja spela tillsammans lite längre fram. Därför är det kul att Christer Ericsson i Lasse Stefanz specialskrivit en låt till Bob Stevens nya samling "Guldkorn".
Samlingen innehåller förutom Christers låt "Det går en stig" ytterligare fyra nya låtar samt 15 stycken riktiga Bob Stevens-favoriter som bandet spelat in från de 5 senaste albumen. De tre senaste albumen med Bobbarna har gått in på den svenska försäljningstopplistan och bandet drar fler folk än på mycket länge. Alltså läge för en riktigt bra samling för att fira detta tyckte bandet - och här är resultatet i form av "Guldkorn". Och då 20 sådana. 


Jontez och deras kommande skiva!

Jontez som nu funnits i över 20 år tillhör Sveriges populäraste mogendansband och är idag en av Sveriges mest publikdragande orkestrar på Dansgolven. Ett bevis på det var när Får Jag Lovs läsare valde fram dem ett av Sveriges bästa och hetast dansband ute på dansbanorna. Bandet har aldrig tummat på sitt sound och detta har gjort att de behållit sin publik under alla år. På denna samling hittar du de allra mest populära låtarna från de album sångaren och kapellmästaren Ole Hansen sjungit och det blev en hel del låtar att välja mellan. Många av låtarna på samlingen är utvalda av deras publik och en del är bandets egna favoriter. Resultatet har blivit en samling med riktigt starkt material och dessutom innehåller plattan fyra nyinspelade låtar! 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter