En kväll med Skånebandet Bob Stevens på Törringelund!

Igår den 26/12 på Annandag Jul var det så dax för Bob Stevens att bjuda upp till dans på anrika Törringelund i Skåne. Jag fanns på plats ett par timmar innan dansen drog igång för att hjälpa grabbarna att packa in samt avnjuta en god måltid innan det var dax att ta en massa bilder samt att filma. Grabbarna var som alltid på strålande solskens humör och bjöd verkligen på sig själva under denna kväll. Under kvällen fick man höra lite nya låtar från deras långa repertoar, trots att det stormade ute samt att det var Annandag jul så kom det gott om folk för att njuta till tonerna av Skånebandet Bob Stevens. Nu tar grabbarna några veckors ledigt men är tillbaks igen i Januari med fullsmockat schema inför 2017 års danser runt om i Norden. Jag vill passa på att säga tusen tack för en underbar kväll samt ett stort tack till Törringelund som alltid håller högsta klass på service, mat och gästvänlighet. Givetvis delade jag ut lite gott gott till grabbarna efter spelningen som jag tycker alla dansband förtjänar som kämpar och sliter år in och år ut, det är det minsta jag kan göra och ge förutom mina reportage. / Christian på Dansbandssidan.com 

Ta del av bilder och filmer från kvällen nedanför!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter