Förändringar i Jannez&Expanders!

För en liten stund sedan blev det offentligt att Jörgen Sandström lämnar dansbandet Jannez och går till dansbandet Expanders. Vem som tar över i Jannez bli ingen mindre än Ola Jonsson som tidigare bland annat spelat med Kindbergs.  Här nedanför kan ni ta del av Jörgens brev. / Dansbandssidan.com Hej alla goda människor där ute.
Efter många år, fina minnen och härliga upplevelser...
Tillsammans med dom som kommit att bli min andra familj.. 
Har jag gjort valet att kliva av det ångande Janneztåget. 
Peo, Jan och Togge..

Tack för en fantastisk resa vi delat, ni är guld värda och jag önskar er det bästa i framtiden. Min efterträdare är en otroligt begåvad och jordnära människa som jag både respekterar och ser upp till. Ola!!! Jag vet att du kommer att göra ett grymt bra jobb och hålla fanan högt.

Sååå...
På eget bevåg och mitt val, sökte jag som basist i Expanders.
Goda kollegor sen många år tillbaks. Ett band jag alltid gillat och haft ett väldigt gott öga till.
"Jag fick tjänsten".
Jan-Åke, Alexander och Tony....
Detta är början på ett nytt kapitel och en ny resa. 
Så jag säger väl...
"PLAY THAT ROCK 'N' ROLL"...
Hoppas vi ses där ute. Kram, Jörgen❤️

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter