En kväll med Flamingokvintetten i Skurup!

Igår den lördagen den 3/12 gästade Flamingokvintetten Skurups Folkets Hus&Park. Denna kväll var det Julbord och dans som stod på schemat. 18.30 var det insläpp för ätande gäster och då bjöds det på glögg och pepparkakor. Det blev lite mingel och ett kort snack med grabbarna i bandet innan julbordet dukades fram 19.30, ett julbord som var mycket gott och välfyllt med goda saker. Man orkade inte all efterrätt som erbjöds efteråt utan en kopp kaffe fick avrunda ett gott Julbord innan dansen drog igång 21.00. Grabbarna i bandet bjöd på ljuvlig musik kvällen rakt igenom och nostalgin flödade. Man blir varm i kroppen och minns tillbaka många år när man hör på bandet, jag hoppas innerligt att bandet får diverse nomineringar i Guldklaven 2017. Det går helt enkelt inte att leverera bättre som grabbarna gör. Helt otroligt att dom fortfarande håller högsta klass efter alla år som bandet spelat, Hasses röst är ljuvligt bra och man berörs verkligen av denna. Jag vill passa på att tacka Flamingokvintetten för en ljuvligt bra kväll samt tack till SKurup för god mat och fin service, man känner sig alltid varmt välkommen till denna park. Grabbarna fick en påse fylld med godsaker från mig till bussresan hemåt.  / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter