Mats Bergmans drog till sig över 440 dansare till Sundspärlan i Helsingborg!

Igår den 29/11 begav jag mig mot Helsingborg och Sundspärlan för årets sista reportage där med Dansbandssidan.com. Denna gång var det inga mindre än Mats Bergmans som gästade och bjöd upp till dans inför 450 personer denna kväll. Grabbarna drar alltid till sig mycket folk på sina danser och har en trogen publik. Rakt igenom levererar grabbarna och bjuder på svängiga samt lugna låtar till dansarnas förtjusning. Det Mats Bergmans gör är en framgångssaga och det märker man inte minst på att det alltid kommer mycket folk när dom spelar, dom gör det mycket bra och är noga med att ljud och annat ska vara 100% bra för att en danskväll ska bli till den bästa varje gång. Bandet bildades 1973 och har hunnit med en hel del genom åren som ni kan se här! Jag vill passa på att rikta ett stort tack till grabbarna samt till Sundspärlan för en härlig kväll. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter