En kväll med Stensons på Törringelund i Skåne!

Igår den 1:a Advent var det dax för ett reportage om grabbarna i Stensons. Väl på plats runt 14 tiden var det så dax att packa upp instrument och iordningställa allt inför kvällens dans med start 17.00. Efter soundcheck var det så dax att för första gången prova Törringelunds berömda Julbord, ett gigantiskt Julbord som innehöll allt som ett Skånskt Julbord ska innehålla. Detta måste helt enkelt upplevas på plats och jag vill varmt rekommendera detta. Ljuvligt gott och hemlagat, det kan inte bli bättre än så. Kort därefter började dansarna att samlas kring en kö utanför entrén och klockan 17.00 drog dansen igång. Stensons har en ny basist i form av Dan Andersson som tidigare bland annat spelat med Wizex. Trevligt att få träffa Dan igen som är en mycket bra basist. Grabbarna bjöd denna kväll på lite nya låtar som jag inte hört med bandet innan och en av dessa kan ni ta del av på filmerna här nedanför samt på Facebook. Fantastiskt trevligt gäng som verkligen gillar att spela och bjuda på sig själva. Tack för i år Törringelund, detta var mitt sista reportage och jag återkommer under 2017 igen. Tack även till grabbarna i Stensons för en härlig kväll. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter