Över 100 reportage under 2016 för Dansbandssidan.com!

Det har blivit många reportage under 2016, närmare bestämt 113 stycken och nu på söndag gör jag mitt 114e när Stensons gästar Törringelund. Allt från Melodifestivalen, presskonferenser och reportage om olika dansband runt om i Norden. Utöver detta har jag även varit i Spaninen och Finland under 2016 för reportage. Jag har gjort ett 40 tal collage som ni kan se nedanför på 1/3 av allt jag hunnit med under 2016. Vill man se resterande reportage så kan man gör det genom att kolla in länken nyheter/information samt under länken reportage/2016. Jag har har 1-3 reportage kvar innan året är slut och nästa år är siktet att köra på med Dansbandssidan.com för 6e året irad. Många roliga ögonblick har man fått uppleva under 2016, bland annat när Dansbandssidan.com firade 5 år den 15/8, detta firades tillsammans med Casanovas på Malmöfestivalen. / Hälsningar Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter