I Juletid gästade Eslövs kyrka och bjöd på en magnifik Julkonsert!

Igår den 23/11 gästade Julkonserten "I Juletid" Eslövs Kyrka i Skåne. En konsert med Magnus Johansson på trumpet, Christer Sjögrens på sång och gitarr (gästsolist)  samt Marcos Ubeda på Piano/Klaviatur. Utöver dessa 3 fanns även Eslövs Vokalensemble på plats. Denna kväll var det en fullsatt kyrka i Eslöv och konserterna är fullsatta så gott som med enstaka platser kvar på resterande turné. Christer Sjögren behöver inte presenteras så mycket då alla vet vilket legend och vilken fantastisk musiker och sångare han är, under kvällen fick man bland annat höra O Helga Natt samt ett medley från när Christer Spelade med Vikingarna. Detta framfördes som vanligt med bravur och Christers magiska stämma är helt enkelt magisk. Det bjöds på både skratt, glädje samt roliga mellansnack under denna konsert och stämningen var helt enkelt underbar. Magnus Johansson är en fenomenal trumpetblåsare och när han framförde låten "Nessun Dorma" så gick det rakt igenom hjärtat, helt magiskt och med kören på detta så blev det magnifikt. Det blev en Julkonsert som helt enkelt blev fantastisk och med ett superfint arrangemang. Har ni ännu inte hunnit att uppleva denna konsert så vill jag varmt rekommendera er att gå på denna. Ett stort varmt tack till Christer, Magnus och Marcos för en underbar kväll samt ett stort tack till arrangören Billy Heil Management för inbjudan samt för ett gott samarbete, / Christian på Dansbandssidan.com 

(Jag vill inte avslöja allt med hänsyn till alla som ska gå på denna konsert därför skriver jag bara en kort recension) 


För biljetter och information om restarande konserter som pågår fram tills den 15/1 2017 så klickar ni bara här. Ett fåtal biljetter runt om i landet finns kvar så ta chansen att boka en av dessa. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter