En kväll med Jontez på Sundspärlan i Helsingborg!

Igår var det dax för ännu ett reportage om dansbandet Jontez, senast var i Februari och en del har hänt sedan dess. Jonathan trummis i bandet har slutat och gått till Donnez och igår fick jag träffa Jontez nya trummis (Mattias Berghorn) en duktig trummis och en trevlig prick. Bandet bjöd på fantastiska låtar till dansarnas förtjusning under kvällen och Conny Ohlson glänste som vanligt på gitarr och Steel guitar. När det gäller Conny så måste det nämnas att jag tycker på följande sätt, spelar man på ett sådant fantastiskt sätt och levererar gång på gång med stor rutin och noggrannhet så förtjänar man åtminstone en nominering till Guldklaven 2017 enligt min åsikt. Jontez är ett dansband som utgår från Norrköping och bildades 1996. När man går på en dans till detta duktiga dansband så får man bra ljud, skickliga musiker och en fantastisk danskväll helt enkelt.  Ole Hansen som sjunger mest i bandet gör det med bravur och har en unik stämma som inte finns någon annanstans. Jag vill rikta ett stort tack till Jontez samt till Sundspärlan för en härlig kväll. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter