Lasse Stefanz&Perikles bjöd på en underbar kväll på Ekebo! 

Igår den 19/11 begav jag mig mot Ekebo Nöjescentrum i Munka Ljungy för ett reportage om grabbarna i Lasse Stefanz samt Perikles. Att få komma tillbaka till Ekebo är alltid underbart och senast jag var här var i Juli månad då Ekebofestivalen gick av stapeln. Jag har ingen exakt siffra på hur många som fanns på plats denna kväll men en bra bit över 1000 personer fanns på plats för att roa sig och dansa loss till dessa 2 Skåneband. Innan dansen drog igång serverade Ekebo en ljuvlig buffé till dom som hade förbokat detta och i denna buffé ingick allt från ljuvlig oxfilé till goda såser och gratänger. Högsta klass på service och arrangemang denna kväll. Lasse Stefanz som så sent som i somras vann Dansbandspriset 2016 genom Dansbandssidan.com bjöd på härlig musik och grabbarna levererar gång på gång och har mängder med fans som följer dom runt om i landet. Super trevliga killar i bandet som tar sig tid och ställer upp för alla på ett eller annat sätt. Deras sista låt för kvällen avslutades med ett sprudlande fyrverkeri i form av konfetti som sköts ut över dansgolvet och till detta ett fantastiskt extra nummer med bra gung i låtarna. Perikles körde inne i den andra lokalen under kvällen och bandet drar alltid bra med folk och har ett jäkla ös på sina spelningar.  Folk var helt enkelt på gott humör rakt igenom kvällen och stämningen kunde inte varit bättre. Jag vill passa på att tacka Lasse Stefanz samt Perikles för en underbar kväll. Ett mycket stort tack även till Ekebo för bästa service, underbart ställe och ett mycket proffsigt arrangemang. (Livefilmer från igår finns på Dansbandssidan.com på Facebook.  / Christian på Dansbandssidan.com  

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter