En kväll med Claes Lövgrens på Sundspärlan i Helsingborg!

Igår den 15/11 besökte jag Sundspärlan i Helsingborg för ett reportage om grabbarna i Claes Lövgrens. Senast jag träffade bandet var under sommaren 2016 och idag blev det även ett trevligt återseende av "Turbo" Henrik Wallrin som är ny basist i bandet, Henrik har tidigare spelat med bland annat Lasse Stefanz och Drifters. Denna kväll fick även den talangfulla killen Albin Fredriksson vara med på scen med bandet. Albin har tidigare medverkat i Allsång på Skanen med låten "Guld och gröna skogar" där han blev hyllad för sin musikaliska insats. Albin spelar inte bara dragspel utan även bas, saxofon samt piano. Han fick sitt första leksaksdragspel när han var 1,5 år och han musikaliska framtid ser mycket ljus ut minst sagt. Det blev en härlig kväll med gott om folk på plats och grabbarna bjöd på härligt svängiga låtar blandat med lugna. Jag vill passa på att säga tusen tack till Claes Lövgrens för en trevlig kväll samt tack till Sundspärlan för gott kaffe/fika. Ta del av bilder och filmer nedanför. / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter