En kväll med Per-Håkans på Sundspärlan i Helsingborg!

Igår var det dax för ett litet reportage om grabbarna i Per-Håkans, senast jag träffade dom var på Ekebofestivalen i juli månad. Sedan dess har bandet fått en ny bassist i form av Christian Mini Olsson som tidigare spelat med Sannex. Per-Håkans levererar underbar dansbandsmusik och är alltid på topp även om dom skulle vara lite krassliga. Denna kväll var några i bandet förkylda men som dom levererade ändå! Jag filmade Linus Karlsson som spelar klaviatur i bandet, här måste jag säga att Linus imponerar på sång och musikalitet rakt igenom, jag skulle bli mycket förvånad om inte Linus blir nominerad till en Guldklave framöver, levererar man som han på detta sätt så ska det belönas såklart. Alla i Per-Håkans har god rutin och det låter mycket bra om bandet som får ta emot lovord på lovord av dansarna. Jag vill rikta ett stort tack till grabbarna i bandet samt ett tack till Sundspärlan för gott kaffe. / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter