Sannex&Black Jack bjöd på en fantastisk Dansfest i Falkenberg!

Igår den 5/11 var det så dax för den 7:de Dansfesten som gick av stapeln i Falkenberg och Falkhallen. Dagen började med att jag träffade på ett antal vinnare som vunnit biljetter/matbiljetter till denna kväll via Dansbandssidan.com och vi tog chansen att snacka lite samt minglade runt innan det var dax för mig att bege mig mot Falkhallen inför kvällens bravader. Över 300 matgäster hade förbokat en ljuvlig buffé bestående av potatisgratäng, rostbiff, kycklingfilé, diverse sallader med olika såser samt bröd och smör. Fantastiskt gott och detta fick jag avnjuta med 10 vinnare som satt vi samma bord under middagen. Under middagen underhöll även det lokala bandet Lucky Lips och dom höjde en redan god stämning till det maximala. Duktiga grabbar som bjuder på sig själva och dom gick även runt och spelade för matgästerna. Efter middagen var det så dax för Black Jack att kliva upp på scenen, förväntningarna var höga bland många då Kjelle Danielsson som är ny sångare endast spelat med bandet i ett par veckor men har en enorm rutin inom musiken, vad sägs om 37 år i branschen. Kjelle var tidigare sångare dansbandet Jannez. Jag visste redan att Kjelle var en utomordentligt bra sångare och jag blev verkligen inte det minsta missnöjd ikväll, jag är lyrisk och djupt imponerad av hans sångröst och det känns redan som att succén är ett faktum med Kjelle i bandet. Skickliga musiker i bandet som levererar och bjuder på sig själva. Efter 45 minuter var det så dax för Sannex att inta scenen och dom trampade gasen i botten direkt. Dansgolvet var vid detta tillfälle nästan fullt och så förblev det hela kvällen då cirka 1000 personer fanns på plats denna kväll. Sannex gör det bra och har alltid levererat imponerande bra och är väldigt noga med att det ser bra ut på scen, låter bra och att dansarna ska få den bästa kvällen. Grymt jobb av bägge banden ikväll samt ett utomordentligt arrangemang som anordnades av Fredrik Carlsson som erbjöd det bästa av det bästa som en dansfest/dansgala skall innehålla. Jag vill rikta ett stort tack till Sannex&Black Jack för en underbar kväll. Jag vill även tacka Fredrikför ett gott samarbete samt för god mat och kaffe. Jag hoppas verkligen att det blir Dansfest 2017 i Falkenberg fördet behövs en sådan tillställning. Tackäven alla vinnare och följare av Dansbandssidan.com som fanns på plats denna kväll. / Christian på Dansbandssidan.com  

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter