One Night Only med Wizex blev en succé på Granada i Lönsboda!

igår den 4/11 var det så dax för "One Night Only" och Wizex återförening på Granada i Lönsboda. En kväll full av förväntan och mycket nostalgi, Kikki Danielsson, Lena Pålsson och Paula Pennsäter alla tidigare sångerskor i Wizex bjöd denna kväll på härliga och nostalgiska låtar till publikens jubel och glädje, detta varvades med att nuvarande sångerskan i Wizex Anna Sköld med banb bjöd på en del av dom nya låtarna från deras nya skiva "Game set & match" som hade release just igår den 4/10. En grymt bra skiva som jag ger 5/5 i betyg. Runt 1000 personer hade denna kväll samlats för att beskåda denna återförening endast för en kväll och alla gick där ifrån med ett leende på läpparna och mycket belåtna. Man blickar tillbaka iallafall från min tid då jag föddes 81 och minns alla låtar med Wizex som framfördes ikväll. En magisk afton som jag sent kommer att glömma. Jag fick även chansen att träffa hela gänget för en kort pratstund samt överlämna en liten gåva till alla (Sötsaker/Godis) innan jag avslutade med att ta 2 gruppbilder. Jag vill rikta ett stort varmt tack till den utomordentligt trevliga Thomas Deutgen som denna kväll var konferencier, man ser och känner att detta är Thomas grej med att jobba inom dansbandsbranschen, härligt mellan snack och roliga och intressanta tal som får en att lyssna och vänta med spänning på vad nästa moment blir. Stort tack även till fantastiska Wizex och alla sångerskor för en super trevlig kväll. Sist men inte minst vill jag även tacka ansvariga för Granada i Lönsboda för trevligt bemötande, fantastiskt dansställe och gott kaffe. Ta del av lite bilder från kvällen nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter