Nya Vikingarna spelar in i Sun Studios - "Memphis" USA!

Dansbandssidan.com kan avsölja följande nyhet kring Nya Vikingarna!

Nya Vikingarna påbörjar inspelningen av jubileumsalbumet ”Kramgoa Låtar 30” på helig mark! Nya Vikingarna väljer att åka i västerled till Vinland, närmre bestämt till Memphis och går in i anrika Sun Studio för tvådagars session. Varför flyga över hela bandet till USA, när Ni kan välja vilken studio som helst här hemma? 

Vi har ett enormt ansvar att göra ett riktigt bra album och vill ge oss själva de bästa förutsättningarna. Det finns ju massor av studios runt om i världen som har mycket bättre och modernare inspelningsutrustning, men det finns inte en studio med mer historik och voodoo i väggarna än Sun Studio, det var ju där allt började! Finns nog ingen mer inspirerande miljö att spela in i om man vill ”back to the roots”…
Säger bandets sångare Kenneth Wahlberg


Nya Vikingarna kommer sedan tillhöra en fin skara artister som spelat in just här
Eller vad sägs om Elvis Presley, Johnny Cash, U2, Roy Orbison & B.B. King?

(Nya Vikingarna spelar in i Sun Studios på nätterna 10:e och 11:e december, då studion är museum på dagarna)
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter