Micke Ahlgrens bjöd på en härlig danskväll på Törringelund!

Igår den 30/10 gästade grabbarna i Micke Ahlgrens Törringelund utanför Malmö. Jag fick chansen att hänga med dessa grabbar som hämtade mig i Lund för vidare färd mot kvällens dans. Goa killar rakt igenom som ställer upp på allt och är väldigt sociala av sig och dessutom mycket duktiga musiker. Runt 300 personer kom för att ta en sväng om under kvällen till den nya danstiden 17-21.00. Det blev en härlig danskväll som ni kan se på bilderna nedanför och grabbarna bjöd på underbar dansmusik och fick diverse lovord av dansarna på plats. Vill man dansa till grabbarna i Skåne igen så kan man göra det redan imorgon på Sundspärlan i Helsingborg. Jag vill passa på att tacka Micke Ahlgrens för en fin kväll samt tack till Törringelund för goda mackor och kaffe. / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter