Voize bjöd på en fantastisk höstfest på Öresunds Dansförening!

Igår den 29/10 blev jag inbjuden av Öresunds Dansförening till deras privata höstfest på Lomma Dansrotunda. Denna kväll var det inga mindre än Voize som bjöd upp till dans med Andreas Nycander på vikarierande sång då Magnus i Voize var (Sjuk/Ledig). Väldigt trevligt att få jobba under en sådan tillställning där man inte behöver vara rädd för att få en utskällning när man tar bilder på dansarna och jag kunde fota på bra under kvällen som ni kan se av resultatet nedanför. Jag vågar helt enkelt inte på övriga danser att ta så många dansbilder av olika anledningar, dels för att jag fått diverse utskällningar och väljer då bara att fota folk som jag känner eller som jag frågar innan. Kvällens tema var givetvis Halloween-Tema och alla så så snyggt klädda och sminkade under kvällen (Se bilder nedanför) Det bjöd även på en ljuvlig buffé samt kaffe och kaka i pausen. Ett fantastiskt arrangemang och jag blev minst sagt väl omhändertagen av Öresunds Dansförening. Grabbarna i Voize levererade som vanligt mycket bra med fantastiska låtar och sång av Andreas och Fredrik. Kvällen blev helt en underbar kväll och jag vill rikta ett stort tack till Voize samt kvällens arrangör (Öresund Dansförening). Ta del av en mängd bilder nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com   

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter