Matz Bladhs bjöd på en fantastisk kväll på Granbacken i Löberöd!

Igår den 27/10 var det återigen dax för ett reportage om Matz Bladhs från Falkenberg. Granbacken i Löberöd var platsen för kvällen, 1 timme innan ankomst för min egen del så fanns det redan ett 10 tal bilar på plats och allteftersom klockan närmade sig 18.30 så blev bilarna bara fler och fler. Över 300 personer kom till kvällens dans och Matz Bladhs drar folk på folk vart dom än kommer och det är imponerande att hålla samma still, profil och glädje år efter år. En stor anledning till grabbarnas stora framgång är givetvis Conny Nilsson ljuva stämma men icke att glömma bandet sound och glädje på scen. Snyggt klädda i samma klass som förr i tiden med kavaj och skjorta gör att man får den riktiga Matz Bladhs feelingen. Under kvällen bjöds det på klassiska låtar med bandet men även nya låtar från deras senaste skivor samt lite nya låtar i repertoaren. Jag vill passa på att tacka grabbarna för en fantastisk kväll samt ett tack till Granbacken. Ikväll bjuder Matz Bladhs upp till dans på Danshallen Belganet. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter