En danskväll med Bob Stevens på Sundspärlan i Helsingborg!

Igår den 25/10 begav jag mig mot Sundspärlan i Helsingborg för ett inslag/reportage om grabbarna i Bob Stevens. Det är inte första gången jag träffar dessa trevliga människor och varje gång är ett kärt återseende. Denna afton bjöds det på lite nya låtar från deras repertoar blandat med nya och gamla Bob Stevens låtar. Över 350 personer fanns denna kväll på plats för att dansa och njuta och många äldre personer i rullstol kom denna kväll för att lyssna och heja fram killarna längst framme vid scenen. Riktigt gott drag på dessa underbara och äldre människor som verkligen trivs av att få komma ut på lite nöje. Det blev helt enkelt en toppen kväll med allt man kan önska sig. Jag vill rikta en stort tack till Bob Stevens samt till Sundspärlan för denna gång. Ta del av bilder samt en film från kvällen nedanför. / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter