Nya Vikingarna inviger Freden i Brömsebro i Januari!

I Januari kommer Nya Vikingarna att ha premiär spelning på nöjespalatset i Brömsebro, det är även Nya Vikingarnas första spelning på fast mark i Sverige. invigningsfesten sker den 28 januari, Karlskronaborna Jaan och Annica Kamm har köpt en nedlagd auktionsbyrå i Brömsebro och gjort om de stora lokalerna till en plats för evenemang och andra festligheter, med både en restaurangdel för 250 besökare och en danssalong med plats för 500.  

Nya Vikingarna består av dom tre tidigare medlemmarna - Erik Lihm, Kenth Andersson och Johan Norberg. Sångaren Kenneth Wahlberg, känd Elvis-tolkare från Skåne är deras nya sångare. Utöver dessa 4 kommer bandet även att kompletteras av två mycket rutinerade musiker – saxofonisten Martin Lindqvist och gitarristen Stefan Jonsson. Framöver kommer även en helt ny hemsida med Vikingarna att läggas upp samt en ny Facebooksida där man kan följa bandet och deras spelningar. / Christian på Dansbandssidan.com 

Vikingarnas nya sångare Kenneth Wahlberg med kapellmästaren Erik Lihm från pressträffen i Stockholm för ca 2 veckor sedan.
Vikingarnas nya sångare Kenneth Wahlberg med kapellmästaren Erik Lihm från pressträffen i Stockholm för ca 2 veckor sedan.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter