Larz Kristerz&Drifters bjöd upp till Dansfest i Lund!

Igår den 15 Oktober var det så äntligen dax för en dansfest i centrala Lund, när detta hände senast kan ja inte minnas och det var iallafall inte innan 80 talet. Förväntningarna var högt ställda när det så äntligen blev dax för denna tillställning. Jag fanns på plats redan 4 timmar innan dansen drog igång och välkomnade banden till Lund, Dansfesten hölls på Sparbanken Skåne Arena som är en Arena där bland annat Lugi handboll spelar sina matcher, en grym anläggning och perfekt för sådana här tillställningar. Arrangörerna hade ordnat allt i minsta detalj och allting var helt perfekt, maten, snyggt och fräscht, bra dansgolv, trevliga bartenders, personal, utöver detta var det även ett förband som bjöd upp till härlig musik innan dansen drog igång till lite förmingel. Drifters och Larz Kristerz levererade kanon bra som alltid och alla som var på plats var jätte nöjda med denna Dansfest. Jag hoppas verkligen att Dansfesten kommer tillbaka under 2017 till Lund igen. Detta behövs för staden Lund med framförallt för att kunna erbjuda dansarna en fantastiskt tillställning helt enkelt. Jag fick chansen att snacka med arrangören under kvällen och även innan dansen drog igång och kom med lite tips till dom såhär på deras första Dansfest i Lund. Jag vill säga från mitt hjärta tusen tack till båda banden samt till ett utomordentligt trevligt arrangemang. / Christian på Dansbandssidan.com  

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter