Oskar Sohlberg ny trummis i Barbados!

Barbados presenterade idag sin nya trummis som blir Oskar Sohlberg. Han är 23 år och ser framemot att få spela med Barbados- Ta del av hans egna ord här nedanför. / Dansbandssidan.com 


Läs här oskars egna rader!

Hej!
Jag heter Oskar Sohlberg och är 23 år gammal. Från och med idag kan jag stolt titulera mig trummis i Sveriges bästa band – Barbados! Vissa av er har kanske redan stött på mig då jag flertalet gånger har hoppat in och lirat trummor med grabbarna när det har behövts. Under dom senaste åren har jag själv spelat trummor med coverbandet tredag från Göteborg och med min goda vän Jakob Karlberg.
Att få ta över trumstolen i Barbados är en sann ära, jag ser så mycket fram emot att få träffa er alla där ute på vägarna! Stort tack till mina nyblivna kollegor i bandet för förtroendet!

Vi ses snart!!
/Oskar

Foto:Barbados
Foto:Barbados

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter