Simon Lindberg slutar i Donnez efter 4 år och över 700 spelningar!

Jag fick precis för en stund sedan reda på att Simon Lindberg kommer att sluta i Donnez. Här nedanför kan ni ta del av några ord från Simon själv. Simon har bland annat varit med om att vinna Dansbandspriset 2014 och 2015 med Donnez genom Dansbandssidan.com. Simon gör sin sista spelning med Donnez 29 oktober i Forshaga. Jag vill önska Simon all lycka framöver med vad som komma skall. / Christian på Dansbandssidan.com 


Hej vänner!

Efter 4 år och över 700 spelningar med Donnez
så har jag valt att kliva av scenen. Det har varit fyra fantastiskt roliga och givande år men nu känner jag mig nöjd och redo för nya äventyr. Min sista spelning blir den 29:e oktober i Forshaga. Missar dock Törringelund den 23:e då jag är ledig. Så nu får ni passa på att komma ut och dansa till Donnez i oktober tycker jag!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter