En kväll med Wahlströms på Törringelund i Skåne!

Igår den 1/10 var det dax igen för ett reportage om dansbandet Wahlströms på Törringelund i Skåne, senast jag träffade grabbarna för ett reportage var på Liseberg i augusti månad. Strax utanför Lomma klev jag på Wahlströms turnébuss och därefter gick färden så sakta vidare mot anrika Törringelund. När vi väl var på plats så var det dax för grabbarna att packa upp och göra en soundcheck samt avnjuta en god middag innan dansen drog igång 20.30. Wahlströms är 4 genomgoda människor som alltid levererar till max under en spelning och man märker att grabbarna trivs på scen. Bandet bjuder på både lugna och snabba låtar med ett riktigt gott sväng, det är helt enkelt svårt att stå still när bandet ökar tempot. Jag vill verkligen rekommendera er alla som aldrig dansat till detta band att göra det så fort ni får möjlighet, när grabbarna bjuder upp till dans så passar det för alla på ett eller annat sätt och man får verkligen valuta för pengarna under en danskväll. Inte nog med att bandet bjuder på sig själv på scen, efteråt tar man sig god tid att ställa upp på bilder och snacka med dansarna på plats. Jag vill rikta ett stort tack till Wahlströms för en underbar kväll samt ett stort tack till Törringelund för att ni gör varje danskväll till den bästa. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter