Dansbandssidan.com tipsar om dansbandet Kim&Hallo från Danmark!

Kim & Hallo från Skive, Midtjylland i Danmark bildades 1989 när Kim Harring och Keld Dons, planerade att spela in en CD. CD gavs ut och låten "Du ligner din mor", blev orkesterns första hit på Dansktoppen. Orkestern bestod av Kim Harring, Keld Dons, Frank Snebang och Frank Riisgaard. Sedan starten 1990 har de gjort nio album och medverkat i både dansk, norsk och svensk TV. Bandet firade under 2015 25 års jubileum och har stora framgångar 

Medlemmar: Kim Harring, Keld Dons, Jacob Thorstensen, Benny Jensen, Martin Rydnemalm


Besök deras hemsida här!

En reklamfilm om Kim & Hallo. Filmen är producerad och gjord av Thomas Olyphant 2016.

Kim & Hallo på TV2 Charlie i Programmet Top Charlie 2008 med "Den eneste ene"

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter