Christer Sjögren släpper sin nya bok i Oktober!

I Oktober släpper Christer Sjögren sin nya bok "Får jag lov att berätta". I boken berättar sångaren själv öppenhjärtigt om sin brokiga livsresa, från sin enkla uppväxt i Hagfors till succén med Vikingarna och åren som soloartist. I hans väldiga garage trängs bilar, jukeboxar, och friarbrev med diplom, scenkläder, löpsedlar och souvenirer. Här i garaget berättar Christer öppenhjärtigt om sitt omtumlande liv, fyllt av spännande möten, kärlekshistorier och underhållande anekdoter. Som till exempel när han fick medalj av norske kungen och kysste Carola 122 gånger i Sound of Music. Men vi får också ta del av framgångens baksida, med ständig mediebevakning och avundsjuka. Boken är rikt illustrerad i sv/v och färg. 


Releasedatum: 2016-10-07 

Förlag: Ekerlids

Klicka på bilden för att förhandsboka boken!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter