En kväll med dansbandet Dreams i Mörrum!

Igår fick jag äntligen göra mitt första riktiga reportage om grabbarna i Dreams förutom att jag träffade dom en kort sväng på ett dansforum i Huskvarna för något år sedan. Jag fanns på plats i Mörrum en bra stund innan dansen drog igång 20.30 och fick chansen att snacka lite med grabbarna samt lyssna när dom soundcheckade. Jag måste säga att bandet med Joakim Rönnqvist i spetsen gör allt med 100% precision för att ljud och ljus ska vara perfekt för den bästa upplevelsen för dansarna under kvällen. Man märker verkligen att bandet är noga med att allt ska vara i topp och resultatet av kvällens musik var fantastisk och ett väldigt härligt sväng och gung i från deras sida. Går man på en dans med Dreams så får man 4 glada killar på scen som levererar ut i fingerspetsarna och är ett utomordentligt bra modernband som jag rekommenderar er åka och dansa till.  Mörrums Folkets Hus&Park är ett fint och mysigt dansställe och denna kväll var det dansklubben "On The Floor" som ansvarade för denna kväll. Det erbjöds goda mackor, korv med bröd samt massa annat gott till ett bra pris. Jag vill passa på att tacka er alla för en underbart trevlig kväll samt ett stort tack till Dreams som verkligen förtjänar beröm och respekt som ett mycket bra modernband. Ta del av bilder och filmer nedanför ifrån kvällen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter