Ny skiva med Flamingokvintetten i Oktober!  

Flamingokvintetten bildades i Partille 1960 och albumdebuterade 1967. Sedan dess har det blivit mellan 30 och 40 plattor, lite beroende på hur man räknar. Hursomhelst är Flamingokvintetten en institution inom svenska underhållning. "En gång till" består till stor del av nyinspelningar av klassiska Flamingo-låtar som de framför på sin bejublade konserthus-turné, men även en handfull nyskrivna låtar. Skivan släpps den 7/10 men redan nu kan ni boka den genom att klicka på länken nedanför. / Christian 

Skivan går att förhandsboka här på Dansbandssidan.com genom att klicka här!


LÅTLISTA
1. Oh Vicken Tjej
2. Ellös Folkets Park
3. Där näckrosen blommar
4. Ingen
5. Den Gamla Kastanjeallen
6. Förlåt Jag Skriver
7. Gamla Kära Tuffa Tuff Tuff Tåget
8. Stupid Cupid
9. Säg Mig Min Vän
10. Tiden Har Sin Gång
11. Kalenderflickan
12. Bröllopet
13. Vägen Hem
14. Guitar Boogie
15. En Gång Till

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter