Andreas slutar i Claes Lövgrens!

För en liten stund sedan gick Claes Lövgrens ut med nyheten om att Andreas kommer att sluta i bandet och gör sin sista spelning den 3/10 på M/S Birka. Läs nedanför av informationen ifrån Claes Lövgrens. Tack Andreas för den tid som varit och lycka till med allt framöver. / Christian på Dansbandssidan.com 


Andreas! Jag och övriga medlemmar i orkestern vill tacka dig för de här fyra åren som du varit basist hos oss. Du har gjort ett suveränt jobb och vi kommer verkligen sakna dig. Du har med ditt sätt att vara förädlat bandet och starkt medverkat till den framgång vi har. Publiken gillar dig, arrangörerna gillar dig och vi i bandet gillar dig! Ditt varma leende har väl knappast undgått nån. Du är helt enkelt en fantastisk person. Stort lycka till med ditt nya yrkesval! Vi hälsar Henrik "Turbo" Wallrin STORT välkommen i gänget. Vi är väldigt glada att få med en sådan rutinerad, duktig och framför allt trevlig kille i bandet. Ante gör sin sista spelning på Birka den 3/10! Boka gärna ett kryss och passa på att tacka Ante tillsammans med oss!
Henrik spelar upp till dans för första gången med oss i Trollhättan den 8/10!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter