Nya Partille Arena bjuder upp till dans 22/9 2016!

Den 22/9 blir det dans för hela slanten på Partille Arena! Först mellan 15.00-18.00 till Flamingokvintetten och Arvingarna samt att Bjarne Lundqvist har med sig eget band. Dessutom är det fri entré för alla seniorer runt Göteborgstrakten. Läs mer nedanför. Sen mellan 19.00 - 23.00 bjuder Arvingarna och Flamingokvintetten upp till dans och detta kostar endast 100:- för en biljett! 

Alla i senior ålder är välkomna att ta en svängom, eller bara njuta till tonerna av Flamingokvintetten och Bjarne Lundqvist. Vi bjuder alla seniorer i Göteborgsområdet på fri entré. Fika finns att köpa på plats och det kommer även att hållas en mässa.
Information hittas här!

Efteråt, från klockan 19 och framåt, fortsätter kvällen i dansens tecken med Arvingarna och Flamingokvintetten på scenen.
Inträde: 90 kronor. Mer information finns här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter