En kväll med Skånska dansbandet Engdahls på Sundspärlan i Helsingborg!

Dansbandet Engdahls bjöd igår den 13/9 upp till dans på anrika Sundspärlan i Helsingborg inför över 300 dansare. En kväll som blev väldigt varm då det var sen sommarväder. Grabbarna bjöd härlig dansmusik och ser man tillbaka tills 2014 så har bandets popularitet ökat markant och bara goda lovord om Engdahls hör man hela tiden runt om på dansgolvet. Det händer att jag ibland åker med bandet från start till slut under en spelning och så blev det även denna gång. Det är mycket som ska fixas och ordnas innan en dans kan dra igång och att få se och hjälpa till är väldigt trevligt då jag trivs i denna miljö. En tuff bransch att vara dansbandsmusiker och inte bara en dans på rosor hela tiden. Bandet fick som alla andra band godis samt lite fika innan spelningen ifrån mig och sådant uppskattas väldigt mycket. Jag vill passa på att tacka Engdahls och Sundspärlan för en trevlig kväll och vill ni dansa till bandet inom kort så kan ni göra det på M/S Viking Cinderella fredag och lördag denna vecka. / Christian på Dansbandssidan.com  

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter