Magisk kväll när Grönwalls bjöd upp till dans på Bäckaskog Slott!

Igår den 9/9 begav jag mig till Bäckaskog Slott i Fjälkinge för ett första riktiga reportage om dansbandet Grönwalls. Bandet spelar endast ett fåtal spelningar om året och denna kväll var en unik kväll där man fick uppleva dom goa låtarna från förr. Bandet spelar 100% live och levererade imponerande bra igår. Över 700 personer fanns på plats för att dansa och roa sig kvällen rakt igenom. Väldigt skoj att se att cirka hälften av besökarna var av den yngre generationen. Detta dansställe ligger väldigt fint vid Bäckaskog Slott och för er som aldrig varit här tidigare är detta ett mycket starkt tips att besöka framöver. Gott kaffe för endast 10:- erbjöds, kakor för samma pris och goda sillmackor för 20:- samt kokt korv för samma pris, superbra och god service rakt igenom. Kvällen blev som ni förstår väldigt varm men alla som fanns på plats var på strålande humör och man kunde se att folk njöt av denna underbara danskväll till Grönwalls. Lite hastigt fick jag till en gruppbild på bandet och delade samtidigt ut 1,2 kg choklad som alla dansband förtjänar efter en spelning. Jag vill passa på att rikta ett stort tack till ansvariga för dansen på Bäckaskog Slott samt ett stort tack till Grönwalls för eran goda reklam om Dansbandssidan.com under kvällen samt eran fantastiska spelglädje. Enligt bandet så kommer dom att göra några spelningar under 2017 så det är bara att hålla ögon och öron öppna så får ni reda på vart dom bjuder upp till dans. / Christian på Dansbandssidan.com  

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter