Donnez bjöd upp till dans på Sundspärlan i Helsingborg!

Igår den 6/9 bjöd Donnez upp till dans på Sundspärlan i Helsingborg. Gott om folk fanns på plats denna varma danskväll. Denna kväll fanns även Ola Jonsson med på vikariat, Ola har tidigare spelat med Kindbergs. Som ni kan se på bilderna nedanför så levererade grabbarna i Donnez 100% spelglädje kvällen rakt igenom och det svängde rejält kvällen rakt igenom. Att man nu fått Martin Nilsson till bandet som kommer dela sången med Donald är ett lyft för bandet, dels för Martins sång och dels för att många redan vet vem Martin är och vilken hög klass han håller rent musikaliskt. Micke som spelar gitarr i bandet lyfter alltid bandet på ett speciellt sätt till dansarnas förtjusning. Jag vill påstå att Micke håller topp 3 klass bland musiker inom dansbandsvärlden och en Guldklave nominering skulle sitta på sin plats inför 2017! Jag vill passa på att tacka Donnez för en härlig kväll på Sundspärlan i Helsingborg. På senare tid har det cirkulerat mycket kring nya medlemmar i bandet framöver och nedanför kan ni ta del av hur Donnez kommer att ställa upp framöver. När Johan Karlsson börjar i bandet har jag ingen direkt uppfattning om men jag skulle tippa på att bandet blir ordinarie senast i november 2016. / Christian Framöver (Datum ej klart) då Donnez kommer ställa upp med ordinarie uppställning. 

Donald Laitila 

Simon Lindberg 

Micke Strömqvist 

Jonathan Jayson Rasmusson Nöjd Ny från Jontez från November!

Martin Nilsson Ny medlem från sommaren 2016 

Johan Karlsson Blir ny medlem från Stensons 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter