Inbrott på Folkets park i Lidköping samt polisjakt efter stulen turnébuss!

På måndagsmorgonen var det inbrott på Folkets Park i Lidköping där man även tog Kindbergs turnébuss som stod parkerad. Cirka 50 backar med starköl, dator och andra saker tog tjuvarna med sig från folkparken och ställde in i Kindbergs buss innan dom drog iväg med bussen och kort därefter inleddes en vild polisjakt som slutade med att en spikmatta fick läggas ut. Detta stoppade inte tjuvarna som kunde köra vidare ännu 1 timme innan färden slutade i ett dike utanför Vara. Tjuvarna grepps och nu är frågan hur stora skadorna är på bussen samt vad tjuvarna haft sönder och fördärvat. För Kindbergs är detta en stor katastrof  då dom lagt mycket pengar på bussen och har fullt med spelningar inbokade framöver. / Dansbandssidan.com 

Foto på Kindbergs Buss : www.omnibuss.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter